Daar stond ik dan; ’s ochtends vroeg met een buik vol zenuwen op het station. Gelukkig was ik goed voorbereid op mijn trip. Ik had netjes mijn treintijden opgezocht om op tijd op Schiphol te zijn en had mijn inpaklijstje volledig afgevinkt. Het enige waar ik niet op voorbereid was was mijn bestemming. Ohja, en ook niet de mensen waarmee ik op reis zou gaan.

In de trein had ik al een medereiziger gespot wat mijn uur durende treinreis wat makkelijker maakte. Eenmaal op Schiphol zouden we samen de zes anderen ontmoeten, en natuurlijk niet te vergeten onze locatie onthullen. We spraken af voor de Starbucks en hadden allemaal een SRPRSME sticker opgeplakt om elkaar te herkennen. Vanaf het moment van handen schudden is het gelukkig geen moment ongemakkelijk geweest. Opluchting. Om half elf was het tijd om onze bestemming open te krassen. Ik zou je eerlijk zeggen; Ik had geen idee waar onze locatie lag. Edinburgh, wat? Nou het bleek Schotland te zijn, een land waar ik verliefd op ben geworden na slechts vier dagen.

Zo verliefd dat ik besloten heb om in december terug te gaan voor een week om onder andere oud & nieuw daar te vieren. Ik ben heel blij en stiekem ook heel trots op mezelf dat ik deze trip heb gemaakt. Het grappigste vond ik dan ook de reacties van anderen die eigenlijk niet konden geloven dat ik zoiets ging doen; met onbekenden naar een onbekende locatie. Eigenlijk best wel vet, toch?

Heb jij wel eens een citytrip geboekt met Srprsme?

cropped-handtekening-e1531488038597.jpg

3 gedachten over “SRPRS.ME sure did surprise me

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s