Ik heb een extreme angst voor diep water. Om die reden ben ik ook nog nooit verder dan Europa geweest, omdat vliegen over een oceaan me afschrikt. Ik ben al drie jaar niet meer echt ongesteld geweest. Ooit reed ik tegen een benzinepomp aan met mijn moeders auto (sorry mam). Vroeger had ik een cavia die Zwartje heette. Tijdens een avond stappen ben ik eens mijn panty kwijtgeraakt. Ik gebruik soms mijn grote mond om iets voor elkaar te krijgen. Verder ben ik extreem emotioneel en kan ik huilen om letterlijk alles. Terwijl iedereen bang is voor spinnen valt dat bij mij wel mee. Ik heb een keer per ongeluk medicijnen gestolen bij de Appie. soms eet ik drie keer per week patat. Bij de gedachte aan vlees kan ik letterlijk over mijn nek gaan. Mijn stiekeme droom is om dokter te worden. Eigenlijk vind ik mezelf helemaal niet knap. Ondanks dat ik niet meer in de puberteit zit heb ik te veel puistjes voor mijn leeftijd. Ik voel een enorme verantwoordelijkheid voor het zorgen voor mijn planten. Liever rauwe champignons dan gebakken. en tot slot: eigenlijk heb ik helemaal niet zo veel vrienden, wat ik ook helemaal niet erg vind.

Liefs,

handtekening

2 gedachten over “Random facts about me

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s