Voor vertrek vond ik het wel een beetje spannend om na drie jaar op mezelf te wonen ineens vier dagen non-stop met mijn mams door te brengen. Maar wat heb ik genoten van onze tijd samen in deze voor mij onbekende stad. Hieronder kun je even sfeer proeven en talloze mooie gebouwen bekijken. Lieve mam, dankjewel.

Ga jij binnenkort naar Parijs? Leuk! Mocht je nog tips willen, stuur me dan even een berichtje.

cropped-handtekening-e1531488038597.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s