Mensen die mij kennen weten dat Schotland een plekje in mijn hart heeft verovert. Ik weet niet wat het is; hun ontbijt, de prachtige gebouwen, of die local waar ik verliefd op werd; zodra ik het vliegtuig uit stap en een voet op Schotse bodem zet voel ik me thuis.

Tijdens mijn Srprsme trip afgelopen zomer eindigde ik Edinburgh. Toen ik nog geen week thuis was boekte ik alweer een nieuwe vliegticket. Wederom naar Edinburgh, wederom met dezelfde vrienden, alleen besloten we dit keer wat meer te ontdekken dan alleen de stad. Zo zijn we een dagje naar Glasgow gegaan met de trein (duurt maar een half uurtje en je hebt mooi uitzicht tijdens je reis), en hebben we een tour gedaan door de Highlands via Highland Experience (inclusief tourguide in kilt ha-ha) wat absoluut prachtig was! Hoe dan ook: Enjoy mijn digitale fotoboek! En boek vooral zelf een tripje 😉

Welk land wil jij elke jaar wel bezoeken? 

5 gedachten over “Digitaal fotoboek – Schotland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s