Ik zorg eigenlijk dat ik altijd wel een avontuur gepland heb; of het nou een kleine roadtrip is, een verre zonvakantie of een reisje naar een Europese stad. Zo heb ik tenminste iets om naar uit te kijken tijdens de dagelijkse sleur van het leven. Mijn reislust is enorm, en hoe kan ik nou beter herinnerd worden aan mijn plannen dan een enorme wereldkaart in mijn studentenkamer?

Van wereldkaarten.nl mocht ik een foto op aluminium uitzoeken zodat ik elke dag even kan wegdromen naar mijn gemaakte én aankomende reizen. Op hun site hebben ze ruim honderd originele designs van zowel wereldkaarten als land- en stadskaarten. Wanneer je net zoals ik nog een heuse bucketlist af te werken hebt en waarschijnlijk verliefd gaat worden op nog vele steden en landen is het leuk om een kijkje te nemen op hun site. Misschien staat jouw (toekomstige) favoriete reislocatie er wel tussen 😉

Hoe haal jij je reislust in huis?

Dit product heb ik gekregen maar dit beïnvloed op geen enkele manier mijn mening over dit bedrijf of deze dienst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s