Het klinkt misschien oubollig maar ik kan uren rondlopen in oude musea, stoffige bibliotheken en kerken met prachtige architectuur. Kunst heeft mij altijd getrokken en ik kan mij de eerste keer dat ik voor de nachtwacht stond nog herinneren als de dag van gisteren.

Moderne kunst daarentegen is iets nieuws voor me. Het contrast tussen kunst van alles voor deze eeuw en de kunst van tegenwoordig is gewoon zó groot. Tot vorig jaar, toen het schilderij van Banksy vernietigd werd door een ingebouwde shredder. Briljant. Na wat ingelezen te hebben in de kunstenaar raakte ik verliefd op zijn kijk op de wereld van de kunst, zijn uitspraken en hem (of haar?) als persoon. Ik besloot zijn werk, maar ook dat van vele andere getalenteerde moderne kunstenaars te bezoeken in het Moco museum in Amsterdam.

Wil jij het Moco museum bezoeken? Vergeet dan niet je CJP-pas voor €2,50 korting!

Welk kunstwerk is jouw favoriet?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s